Forside / Tandemhopp / Fallskjermkurs / Hoppere / Terminliste / Hoppfelt / Kontakt
Bestilling av gavekort tandem
Booke tid tandem

Tandemhopp

Tandem, fra kr. 2.490,– (inklusive film og bilder fra kr 3.240)
Er du interessert å finne ut mer om det å hoppe fallskjerm  ? Kanskje du tenker på å gå kurs? Eller hva med å gi et tandemhopp i gave ?

Å hoppe tandem, er en fin måte å prøve fallskjermhopping på. Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør!

Tandemhopping er en aktivitet som gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de fleste, uten at man behøver å legge ned såmye tid og ressurser. Hvert år gjennomfører Oslo Fallskjermklubb rundt 600 tandemhopp med elever i alderen 16 til 84 år

Vi hopper fra fly og utsprangshøyde er normalt 12.500 fot eller ca. 4000 meter. Frittfalltid er 45 sekunder i 200 km⁄t. Turen under fallskjermen varer i 5–6 minutter og med fantastisk utsikt. Vi har noen av Norges mest erfarne tandeminstruktører med mange tusen hopp.

Betaling⁄bestilling
Vet du når du skal hoppe kan du gå hit og samtidig betale via paypal. Har du ikke mulighet til å betale via Paypal kan det betales til bankkonto 7874.05.34105

Skal du bestille⁄betale gavekort gjøres dette her

Priser 2015

Normalpris (alle dager unntatt torsdag⁄fredag mai⁄juni)
Tandemhopp: kr. 2 990,–
Film og bilder tandem: kr. 990,–

Tandemhopp torsdag⁄fredag mai⁄juni*: kr. 2 490,–
Tandemhopp torsdag⁄fredag mai⁄juni* m⁄dvd og bilder: kr. 3 240,–

Tandem Hemsedal 26.–27.sept. kr. 3.990,–
Film og bilder Hemsedal 26.–27.sept. kr. 1.300,–

*Kan kun benyttes torsdager eller fredager i mai og juni – skal det benyttes noen annen dag må det betales mellomlegg til normal pris

Når hopper vi ?
Oversikt over når vi hopper finner du her
Husk å sjekke varsel for dagen på denne linken http:⁄⁄tandem.fallskjerm.no⁄schedule⁄Tandem⁄Tandem før dere drar hjemmefra den dagen dere skal hoppe. Dette i tilfelle dårlig vær, holding pga. annen aktivitet i luftrommet eller evt. annet uforutsett.

Krav
Du må:
  • være minst 16 år gammel, og dersom du er under 18 år må du ha skriftlig tillatelse fra begge foreldre⁄foresatte.
  • er du over 70 år må du ha egen legesjekk
  • ha normalt god helse. Se egenærklæring nedenfor* som du må signere på, dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du ta en egen legesjekk.
  • veie mindre enn 95 kg.
  • ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
  • Dersom du gir et tandemhopp i gave, så må den som mottar gaven vite om dette minimum 48 timer før hoppet skal utføres. Årsaken til dette, er at han⁄hun skal få tid til å tenke seg om for å finne ut om dette er noe han⁄hun ønsker å gjennomføre.
.
*Egenærklæring helsetilstand:
"Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F⁄NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen."

Dersom du er i tvil om du oppfyller kravene for å hoppe, ber vi deg kontakte klubben i god tid før hoppet gjennomføres

Refusjon
Normalt er det ingen refusjon av innbetalt beløp for tandem. Dersom det allikevel skulle være aktuellt beholder klubben kr. 500 i adm.gebyr.

Betaling gavekort

Gavekortet må være betalt før det blir sendt ut.
Les mer...


Oslo Fallskjermklubb, Postboks 5906 – 0308 OSLO. Telefon: 91 64 18 01  epost: info@fallskjerm.no