Forside / Tandemhopp / Fallskjermkurs / Hoppere / Terminliste / Hoppfelt / Kontakt
Kurs
Hoppe fallskjerm?
AFF-kurs
Kurspriser/betaling
Linekurs
Påmelding til kurs
Bestille gavekort

Fallskjermkurs

AFF kurs
Bli fallskjermhopper med Norges mest erfarne instruktørstamme – på hoppfeltet med landets beste fasiliteter.

AFF (Aksellerert Fritt Fall) – utdanningen er den raskeste og mest effektive måten å bli selvstendig fallskjermhopper på. Allerede på det første hoppet hopper du fra ca 12.500 fot sammen med 2 instruktører og har ca 45 sekunder frittfall. Ønsker du å vite mer om kurset trykk her, melde deg på kurs trykk her eller har du spørsmål du ikke fant svar på send en mail til info@fallskjerm.noVil du hoppe fallskjerm?

Har du drømt om å hoppe fallskjerm og vil gjøre noe med drømmen? Ta fallskjermkurs og bli selvstendig hopper. Ta del i verdens største lekeplass!
Les mer...

AFF-kurs

AFF – Accelerated Free Fall er den utdanningen som vi på landsbasis har mest av i dag. Utdannelsen har blitt uviklet sivilt og kommer fra USA.
Les mer...

Kurspriser og betaling

Har du drømt å hoppe fallskjerm og vil gjøre noe med tanken? Ta fallskjermkurs og bli selvstendig hopper. Ta del i verdens største lekeplass!
Les mer...

Linekurs/Konvertering til AFF

Linekurs
På et linekurs vil du lære å foreta et såkalt lineutløst fallskjermhopp. Dette betyr at fallskjermen blir automatisk utløst av en line som festes inne i flyet. De første hoppene gjøres fra 3 500 fot (1000 meter).
Les mer...


Oslo Fallskjermklubb, Postboks 5906 – 0308 OSLO. Telefon: 91 64 18 01  epost: info@fallskjerm.no