Forside / Tandemhopp / Fallskjermkurs / Hoppere / Terminliste / Hoppfelt / Kontakt
Kurs
Hoppe fallskjerm?
AFF-kurs
Kurspriser/betaling
Linekurs
Påmelding til kurs
Bestille gavekort

Fallskjermkurs

AFF kurs
Bli fallskjermhopper med Norges mest erfarne instruktørstamme – på hoppfeltet med landets beste fasiliteter.

AFF (Aksellerert Fritt Fall) – utdanningen er den raskeste og mest effektive måten å bli selvstendig fallskjermhopper på. Allerede på det første hoppet hopper du fra ca 12.500 fot sammen med 2 instruktører og har ca 45 sekunder frittfall. Ønsker du å vite mer om kurset trykk her, melde deg på kurs trykk her eller har du spørsmål du ikke fant svar på send en mail til info@fallskjerm.noVil du hoppe fallskjerm?

Har du drømt om å hoppe fallskjerm og vil gjøre noe med drømmen? Ta fallskjermkurs og bli selvstendig hopper. Ta del i verdens største lekeplass!
Les mer...

AFF-kurs

AFF – Accelerated Free Fall er den utdanningen som vi på landsbasis har mest av i dag. Utdannelsen har blitt uviklet sivilt og kommer fra USA.
Les mer...

Kurspriser og betaling

Har du drømt å hoppe fallskjerm og vil gjøre noe med tanken? Ta fallskjermkurs og bli selvstendig hopper. Ta del i verdens største lekeplass!
Les mer...

Linekurs/Konvertering til AFF

Linekurs (static line) originerer fra militær fallskjermutdannelse og var den første typen utdannelse innen fallskjermhopping man kunne få her i landet. De fleste mindre klubber utdanner sine elver gjennom dette kurset også i dag.

NB! Per dags dato gjennomfører vi ikke linekurs på Østre Æra, grunnet flytypen vi bruker, men vi konverterer lineelever over til AFF, uansett nivå i lineprogresjonen.
Les mer...


Oslo Fallskjermklubb, Postboks 5906 – 0308 OSLO. Telefon: 91 64 18 01  epost: info@fallskjerm.no